18 deklet in 20 rumovih lulčkov

dekliscina.20.8.2016-127

 

Brez strahu, to ni naslov novega slovenskega celovečernega erotičnega filma. Gre le za skupino besed in številk, s katerimi najlažje opišem dogajanje na nedavni dekliščini. Ker sem bila na omenjenem dogodku kot najboljša prijateljica bodoče neveste zadolžena za organizacijo, čutim, da je moje znanje s področja dekliščin doseglo takšne razsežnosti, da lahko v nadaljevanju, pred receptom, z vami delim nekaj nasvetov in modrosti.

 dekliscina.20.8.2016-11 dekliscina.20.8.2016-16

 Pa da najprej nekaj razčistimo. Dekliščina niti slučajno ni isto kot fantovščina! Ja ja, gre za enako izhodišče, zadnji samski večer, to pa je tudi vse. Če je pokazatelj uspešne fantovščine to, da so vsi sodelujoči tako pijani, da ne najdejo domov, pri dekliščini še zdaleč ne gre za tako ‘plehke’ cilje. V bistvu gre za generalko poroke, v nekoliko bolj sproščenem okolju.

Stvar je potrebno do potankosti načrtovati. Kraj zbora kardela, kraj začetka zabave, po možnosti lokacijo nadaljevanja zabave, urnik poteka igric, okrasitev, majice, hrana, pijača, glasba … Hmm… ste ob branju zgoraj naštetega pomislile, da bi se doživljenjsko odpovedale prijateljicam in živele same v sobi s tremi perzijskimi mački, ki jim NE bo potrebno organizirati zadnje samske noči?

No, da vas potolažim, stvar je popolnoma izvedljiva. Ključ do uspeha je dejstvo, da dobro poznate vašo bride to be. Ker se z bodočo gospo druživa že vse od plenic, s tem nisem imela večjih težav, vsekakor pa je potrebno angažirati še nekaj dodatne pomoči, na katere lahko preložite določene obveznosti in jim pri tem popolnoma zaupate. Uspeh je potem le še streljaj stran.

dekliscina.20.8.2016-75

dekliscina.20.8.2016-18  dekliscina.20.8.2016-12

dekliscina.20.8.2016-100

Vsekakor je dobra predhodna organizacija temelj do uspešnega večera, ni pa zagotovilo, da bo šlo vse po vaših željah. Vedno gre lahko kaj narobe. Hrana zamuja, okrasitev na steni po petih minutah zabave začne odpadati, Jožica v kotu že tri ure bruha, ker je močno precenila svoje pivske sposobnosti, Nevenka se kuja, ker je, odkar jo je pustil fant postala vodja ljubljanskih feministk in prezira vse ‘plehke babje zadeve’, Marta pa je svojo slabo voljo prenesla še na Marijo in sta sedaj skupaj združeni v svoji nesreči.

Podobni dogodki bodo skoraj zagotovo prisotni na vsaki zabavi, pomembno pa je, da vam to ne pokvari večera, za katerega ste žrtvovali več prespanih noči. Ko sem se sama uzrla okrog in videla, da se večina povabljenih smeji, zabava in kar je najbolj pomembno, da ima bodoča nevesta nasmeh do ušes in mi je, vsakič, ko je prišla mimo povedala, da je to njena sanjska dekliščina in da ne bi spreminjala ničesar, je bil ves trud še kako poplačan, moja slaba volja pa le še v roseju zabrisan spomin.

dekliscina.20.8.2016-126

Najbolj pomembno je, da na dekliščini uživa oseba, za katero je dogodek pripravljen. Ni važno, kaj delajo Jožica, Nevenka, Marta in Marija, dokler se Marjana smeji do solz. Če je temu tako, than Houston doesn’t have a problem. Amen!

 

Recept za rumove lulčke (recept iz revije Jana):
sestavine
 1. 200 g piškotnih drobtin,
 2. 100 g jedilne čokolade
 3. 100 g masla (sobne temperature)
 4. 80 g mletih orehov
 5. 2 žlici ruma
 6. 80 g sladkorja v prahu
 7. 120 g kokosove moke
Za okrasitev
 1. bela čokolada
 2. temna čokolada
 3. kokosova moka
postopek
 1. Čokolado nalomimo na koščke in stopimo nad soparo. Vse ostale sestavine zmešamo v posodi. Dodamo stopljeno čokolado in vse skupaj zgnetemo v maso za lulčke. Maso nadevamo v modelčke za led in za 30 minut postavimo v zmrzovalnik. Lulčke nato vzamemo iz modelčkov in modelček ponovno napolnimo z maso. To ponavljamo dokler ne porabimo vse mase. Lulčke po želji okrasimo in postrežemo v belih papirčkih.
zapiski
 1. Za pripravo lulčkov potrebujete model za led v obliki lulčkov. Prodajajo ga skoraj vse slovenske 'seksi' trgovine ☺
Bor mašina za punce http://bormasinazapunce.si/

 

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.