Naslednjih 14 dni vam prodajamo bučke!

Zadnji mesec sem kot sokol lebdela nad Ljubljano in njeno širšo okolico.

Prebedela sem nešteto noči in pisala sezname.

Razmišljala in razmišljala in oklevala in bila sama sebi smešna.

In potem sem končno prišla do zaključka. Bor mašina za punce potrebuje okrepitve. In stvari so se same po sebi uredile tako popolno, kot čokolada obloži mojo zadnjico.

Nina je povzročala, da so se po moji tipkovnici valile reke sline. Ano človek preprosto mora brat in imeti rad. Beti s svojimi fotkami (no, v resnici z vsem, kar ustvari) riše nek čarobni svet. Sanja pa preprosto ni iz tega sveta. Vključno z mano je to ekipa, od katere od sedaj naprej lahko pričakujete dobrote in poslastice.

In ker smo dekleta rada organizirana in sistematična, smo si za naslednjih 14 dni zamislile temo oz. sestavino, s katero bomo eksperimentirale. Kot že naslov razkriva, bodo glavna atrakcija v naših kuhinjah bučke!

Sezona je, me pa vam bomo skušale predstavit naše najljubše recepte, nekatere povsem običajne, druge malo bolj posebne … Kakorkoli že, me se bomo zabavale, vas pa lepo vabimo k branju in upamo, da izveste kaj novega. Bučke sicer na blogu Bor mašina za punce niso neznanka, najdete lahko že recepta za bučkine polpete in bučkino omako.

Toliko za danes, se bučkamo jutri!

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.