SLADOLEDoteka: imamo zmagovalca

Pozimi se je začelo, spomladi smo že zbirali finaliste, zdaj pa je zmagovalni kornet SLADOLEDoteke že v skrinjah v Lidlovih prodajalnah.

Ampak najbrž ste to že slišali, videli, kupili sladoled in ga poskusili. Če pa še niste, hitro v najbližji Lidl po svojega. Aja, zmagovalni okus? Kakavov vafelj, pošprican z mlečno čokolado, v njem pa sladoleda z okusom bele čokolade in toffee karamele. Čez je polita mleča čokolada in posipani karamelizirani lešniki. Njami.

Mimogrede, ste uspeli prispevati svoj glas za zmagovalca? Je zmagal vaš favorit? Naš je bil sicer kokos-čokolada, kot smo namignile, vendar je ta kombinacija v resnici izpadla odlično in se ne pritožujemo. 😉

Bile smo tudi na uradni razglasitvi zmagovalca. Lidl se je res potrudil. Poleg programa, razglasitve in seveda pokušine novih sladoledov, so nam pripravili plesno točko z vročo salso, ‘foto boot’ in sladico, ki je posnemala okuse sladoleda. Moram priznati, da mu ni segla niti do kolen.

Tudi sama sem hotela pripraviti sladico, ki bi zajemala omenjene zmagovalne okuse. Vendar bolj ko sem razmišljala, bolj se mi zdi, da ne bo to to in zakaj bi delala svojo sladico, če lahko odprem skrinjo in snedem nov SLADOLEDotekin kornet?

No, če si take sladice res zaželite, nam to povejte v komentarju. Sprejemamo tudi ideje, kako naj bi izgledala. Ali naj bo to torta, sladica v kozarčku, mafin ali kaj čisto drugačnega. Ne bomo rekle ne izzivu. 😉

Pa, seveda, povejte nam, kakšen se vam zdi nov sladoled!

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.